Mainos Kotka

Automatic Excerpt Text

MAINOS KOTKAN ESITTELY


Mainos Kotkan palvelut ovat lämminhenkisiä ja luovia. Haluamme olla markkinoilla tavalla, joka antaa myös pienemmille yrityksille mahdollisuuden tehdä markkinointia järkevällä hinnalla. Olemme idearikas ja taiteellinen mainostoimisto, jolla on täysin uniikki tyyli.

Mainos Kotka on Suomalaisten yritysten markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen panostava yritys. Toimimme yhteistyössä Creature Ad.- mainostoimiston kanssa. Mainos Kotkan tavoite on luoda konkreettista myyntiin johtavaa mainontaa. Tuotamme grafiikat yhteistyössä Creature Ad.- mainostoimiston kanssa ja pyrimme keskittymään täysin ostajan markkinoinnin kehittämiseen. Opastamme myös tarvittaessa ostajaa markkinoinnin hahmottamiseen. Haluamme luoda helpon ja ymmärrettävän markkinoinnin, jossa kaikki tapahtumat ovat perusteltuja. Ostajan tulee ymmärtää miksi hän mainostaa ja missä palveluissa. Mihin tällä pyritään ja mitä hyötyjä näillä kanavilla saavutetaan.

Haluamme käyttää suunnittelemissamme markkinointimateriaaleissa uskaliaita ja uniikkeja tyylejä markkinoida tuotteita sekä palveluita. Pystymme tuottamaan yrityksille kustannustehokkaasti mainosmateriaaleja laidasta laitaan ja antamaan suunnitelmallisia neuvoja erilaisissa mediamainonnan välineissä. Pyrimme optimoimaan mediamarkkinointisi niin, että tavoitat mahdollisimman paljon yleisöä, joka johtaa konkreettiseen tulokseen.

Meillä graafinen suunnittelu perustuu aina lähtökohtaisesti yksilölliseen käsintehtyyn tuotteeseen. Täytämme asiakkaamme yksilölliset tarpeet niin suunnittelun, kuin toteutuksenkin kautta.

Jos haluat luovaa markkinointia sekä osaavaa sosiaalisen median suunnittelua ja toteutusta, olemme teidän mainostoimistonne!