Verkkosivut

Automatic Excerpt Text

VERKKOSIVUT


Verkkosivut, kotisivut, nettisivut… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Olet varmaankin kuullut puhuttavat kaikista? Vaikka nimiä on useita, tarkoittavat kaikki loppujen lopuksi samaa asiaa. Verkossa sijaitsevia, eri käyttötarkoituksiin rakennettuja sivustoja joiden päätarkoitus on jakaa informatiota.

Tänä päivänä yritys ilman kotisivuja on harvinaisuus. Toki löytyy vielä aloja tai palveluja, jotka eivät ole niin riippuvaisia alati digitalisoituvasta maailmasta. Joskus on kuitenkin tilanne, jossa yritys ei tarvitse kotisivuja verkkoselaimelle mutta kuitenkin tarvitsee ikkunan sosiaaliseen mediaan. Silloin pyrimme auttamaan ja ohjaamaan Facebook- sivujen teossa tai Instagram- tilin rakentamisessa yritykselle. Haluamme toteuttaa markkinointia juuri siellä, missä sinun alallasi voi tavoittaa parhaiten ihmisiä!

Kiristyvässä kilpailussa mukana oleville yrityksille on edellytyksenä näkyä ja löytyä myös verkosta. Ilman nykyaikaisia ja toimivia verkkosivuja annetaan verkossa hyvin toimiville kilpaileville yrityksille turha etulyöntiasema markkinoilla. Mikäli viimeistään tässä kohtaa tunsit piston sydämessäsi, niin ei hätää, seuraavassa hieman helpotusta. Vielä ei ole liian myöhäistä, sillä ehdit mukaan bittiaalloille. Nykypäivänä verkkopalveluiden haltuunotto on tehty helpommaksi kuin koskaan ja ei vaadi sinulta aikaa. Me hoidamme kaiken puolestasi. Ota meihin yhteyttä ja me autamme sinua!

Me Mainos Kotkalla olemme erikoistuneet tekemään nämä asiat, jotta sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi. Suunnittelemme ja valmistamme verkkosivut puolestasi ja hoidamme kuntoon kaiken niihin liittyvän avaimet käteen periaatteella. Emme kuitenkaan unohda asiakkaan kanssa tapahtuvaa vuorovaikutusta, joka takaa juuri sinun näköisesi sivuston. Mitä tämä sitten pitääkään sisällään, voit lukea seuraavasta:

Ensimmäisen yhteydenoton jälkeen teemme yhdessä kartoituksen yrityksenne tarpeesta, jossa selvitämme mitkä tekijät ovat avainasemassa yrityksesi alalla. Löytyykö domain? Onko palvelin valmiina? Tuotatteko itse sisällön, kuten kuvat ja tekstit? Tarvitseeko logoa? Kun kaikkiin kysymyksiin on saatu vastaus, laskemme teille yksilöllisen tarjouksen. Tarjouksen hyväksyttyänne alamme hommiin. Pidämme teitä ajan tasalla koko projektin ajan.

Domain eli verkkotunnus on osoitteesi verkossa. Tämän sivustomme domain on mainoskotka.fi. Domainin hankinnassa on hyvä olla tarkkana ja muistaa muutamia tärkeitä asioita joilla on suuri merkitys kun sivustoa aletaan digiavaruudessa tuomaan esille.

Mikäli teillä ei ole domainia vielä varattuna, me autamme siinä tai tarvittaessa varaamme sen puolestanne ja ylläpidämme sitä.

Webhotelli. Kotimainen tietoturvallinen ja varmuuskopioitu palvelin kotisivuillesi. Sopimukseen sisältyy 3 sähköpostitiliä.

Grafiikka. Suunnittelemme ja toteutamme sivuston grafiikat tarpeiden mukaan. Mikäli sinulla on jo olemassa olevaa kuvitusta tai ideaa sivuillesi, hyödynnämme niitä ja tarjoamme oman ammattitaitomme kokonaisuuden edistämiseksi.

Responsiivisuus. Miltä sivut näyttävät eri alustoilla. Responsiivisuuden tulisi tänäpäivänä olla itsestään selvyys. Sivujen tulee toimia niin pöytäkoneella, kannettavalla tietokoneella kuin mobiililaitteella moitteettomasti. Pidämme huolen, että näin tapahtuu!

Tuotamme hakukoneoptimointia sekä hakukonemarkkinointia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Oikeanlaisella hakukoneoptimoinnilla on mahdollisuus nostaa ja ohjata liikennettä verkkosivuillesi. Toimivalla hakukoneoptimoinnilla parannat yrityksesi löydettävyyttä hakukoneissa kun taas ilman järkevää hakukonemarkkinointia tai -optimointia verkkosivullesi on huomattavasti hankalampi löytää.

Hakukoneoptimoinnilla saat merkittävää kilpailuetua liiketoimintaasi tai kurottua muiden kilpailijoiden etumatkaa umpeen. Saat lisää potentiaalisia asiakkaita, joka näkyy varmasti myös yrityksesi tuloksessa.

Ohjeistus ja tuki. Emme jätä asiakasta omilleen projektinkaan jälkeen. Tarjoamme ohjeistusta ja tukea uusien sivujesi käytännön asioista. Varmistamme että saat riittävät tiedot mikäli haluat itse ylläpitää sivustoasi. Huolehdimme uusimmista tietoturvapäivityksistä ja opastamme sinua tarvittaessa kaikessa mikä liittyy sivustoosi.

Teemme lisäpalveluna asioita, joita tässä ei ole listattu. Kysy rohkeasti kaikesta mikä askarruttaa sinua sivustollasi. Teemme tarvittaessa mm. sisällöntuottoa. Kasaamme ammattimaiset tekstit sivuillesi ohjeistuksen mukaisesti. Olemme vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa jotta varmistumme yhdessä siitä että sivuston tekstit tarjoavat oikeanlaisen informaation. Käytämme myös asiakkaan omia jo valmiina olevia tekstejä.