Mainos Kotkan valikoimasta jokaiselle jotakin

Yritysilmeen suunnittelusta aina printteihin sekä verkkosivuihin. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja heitä meitä idealla. Ryhdytään hommiin.

Heitä ideaOta yhteyttä

MAINOS KOTKAN PALVELUT


Mainos Kotkan näppärät huippuosaajat ovat erikoistuneet tuottamaan erilaisia palveluja, jotka tukevat yritysten tarpeita jatkuvasti muuttuvalla mainonnan pelikentällä.

Luomme yrityksellesi grafiikat ja visuaalisuuden jokaiseen tarpeeseen. Valmistamme logot sekä printtilomakkeet. Suunnittelemme verkkosivusi alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. Hoidamme sosiaalisen median vilkkaat alustat puolestasi, jotta sinulle jää enemmän aikaa hoitaa omaa ydinosaamistasi.

Mainostus muuttuu nopeaa vauhtia ja digimaailmassa olisi hyvä olla jotenkin mukana. Olet ehkä kuullut tuon lauseen ennenkin, mutta et ole tehnyt asialle vielä mitään? Ei hätää. Aloitetaan vaikka heti ja viedään yrityksesi mukaan pelikentälle, jossa jo muut kovaa vauhtia sukkuloivat. Hoidamme kaiken digitaalisuuden sekä visuaalisuuden puolestasi. Parhaiten alkuun pääset TÄÄLTÄ.


Verkkosivut alusta loppuun

Yrityksen verkkosivut – kotisivut ovat yksi tärkeimmistä myyntikanavista internetin loputtomassa bittiavaruudessa. Kotisivujen avulla luot uusia kontakteja, hankit tarjouksia sekä teet myyntiä.

Kotisivut ovat yrityksesi ”käyntikortti” joka saattaa vaikuttaa suuresti ostopäätöksiä tehtäessä.

Onko yrityksesi kotisivut ajan tasalla vai kaipaatko kenties pientä päivitystä? Moni ei tule ajatelleeksi, että tänä päivänä valtaosa internetin käyttäjistä käyttää verkkoselaimia joillakin muilla laitteilla kuin pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Kännykkä eli älypuhelin on ajanut päivittäisessä käytössä kaikkien muiden laitteiden ohi. Suurin osa myös juuri sinun potentiaalisista asiakkaista käyttää sivujasi ensisijaisesti älypuhelimella mobiilinäkymässä.

Pahimmillaan aikoinaan huolella rakennettu sivustosi ei enää palvelekkaan mobiilikäyttäjiä ja näyttää aivan kauhealta puhelimen näytöllä? Me rakennamme sivustosi vaikka täysin uudelleen ja tuomme ne tähän päivään. Jokainen sivustosi palanen toimii responsiivisesti, eli skaalautuu kaikille laitteille saumattomasti ja näyttää hyvältä. VERKKOSIVUT-osiossa vielä tarkemmin kuvausta siitä mitä kyseinen palvelu pitää sisällään.

Jos mielessä jo selkeä visio ja palava halu saada se online, aloitetaan heti!

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu antaa kuvallisen muodon viestinnälle. Se auttaa ajatuksen ja viestin ymmärtämisessä. Kuvalla, sen muodoilla ja väreillä välitetään ja vahvistetaan informaatiota.

Kuvalla voidaan vaikuttaa suorasti tai epäsuorasti katsojaan, riippuen mitä haluamme katsojalle viestiä.

Graafinen suunnittelu pitää sisällään mm: Kuvitukset, logot, sähköisen median ulkoasut kuten verkkosivut ja somesivustot, painotuotteiden suunnittelun, mainonnan suunnittelun sekä pakkausten ulkoasut.

Ulkoista kaikki graafinen työ meille. Me suunnittelemme, toteutamme ja hoidamme työt puolestasi tyytyväivyystakuulla, oli kyseessä sitten logon suunnittelu tai verkkosivun ulkoasun viimeistely. Heitä meitä viestillä ja homma on jo käynnissä.

Brändäys

Brändi ja brändääminen ovat mainonnassa ja yritysmailmassa esillä jatkuvasti. Mistä oikeastaan on kyse?

Brändi on kokonaisuus. Se on mielikuva jostakin. Se on arvo joka muodostuu asiakkaan tai kuluttajan mielikuvassa. Brändi on jotain mitä edustetaan tai mitä halutaan tuoda esille.

Brändi ei synny hetkessä. Se on monen asian summa. Strategisella brändäyksellä valitaan suunta ja arvomaailma jota yritys tavoittelee joko yrityksenä, tuotekokonaisuudellaan, yksittäisillä tuotteilla tai vaikkapa henkilöllä.

Brändäykseen vaikuttaa esimerkiksi mainonta, palvelu, tuotteen ja yrityksen arvot, yrityksen tarina, visuaalisuus, värit, logot, sloganit, se miten yritys tai tuote esiintyy ulospäin. Näin brändi muodostuu pienemmistä toistuvista mielikuvista isommaksi kokonaisuudeksi jolla henkilö muodostaa mielikuvan yrityksestä tai tuotteesta.

Onnistunut brändäys on erottuvaa, vaikuttavaa ja houkuttelevaa. Se luo varmuuden kuluttajan valintaan. Miltä teidän brändinne näyttää? Kysy meiltä!

Markkinointi

Digitaalisia laitteita ja niille suunnattuja alustoja käyttää päivittäin lähes jokainen suomalainen.

Digitaalisella markkinoinnilla on siis mahdollisuus tavoittaa valtavia määriä potenttiaalisia asiakkaita.

Digimarkkinoinnissa on hyvä miettiä minne ja kenelle mainonta lähtökohtaisesti on tarkoitettu. Missä potentiaalinen asiakaskunta liikkuu ja mitä kautta heidät tavoittaa.

Toiset voivat nostaa näkyvyyttään tehokkaasti esimerkiksi hakukonemainonnalla, kun taas toisille sosiaalinen media on tehokkain vaihtoehto uusien asiakkaiden tavoittamiseen. Joillekkin yrityksille paras vaihtoehto on toimia useammalla alustalla samaan aikaan.

Me autamme sinua valitsemaan oikeat ympäristöt mainostamiselle juuri sinun toimintaasi ajatellen!

Valokuvaus

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”, sanotaan. Ja se usein pitää erittäin hyvin paikkansa. Tänä päivänä valokuvan avulla luodaan valtaosa mielikuvista mm. markkinoinnissa.

Hyvät valokuvat ovatkin yksi suuri askel eteenpäin yrityksesi brändin rakentamisessa.

Laadukkaat ja ammattimaiset valokuvat ovat entistä suuremmassa roolissa niin sähköisessä kuin painetussa mediassa. Panostamalla laadukkaisiin valokuviin luot uskottavan ja ammattimaisen kuvan.

Valokuvilla tehostetaan julkaisupohjan viestiä, tunnelmaa ja luodaan uskottava kuva. Valokuvilla voidaan tarjota suoraa informaatiota ja vahvistaa esim. tuotteesta annettavaa mielikuvaa. Laadukkaalla valokuvalla väritetään julkaisualustaa ja vahvistetaan visuaalista kokemusta. Kuvataan tuotteesi tai yrityksesi ilme uusiksi!

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on inhimillisen kulttuurin tuotos ja opittavissa oleva asia, vaikka siihen liittyvä teknologia jatkuvine muutoksineen voi hämmentää. Mobiililaitteiden myötä some on helposti saatavilla ja muuttuu koko ajan luonnollisemmaksi osaksi arkeamme.

Sosiaalisen median markkinointi on paljon puhuttava aihepiiri digitaalisessa markkinoinnissa. Erilaisia sosiaalisen median kanavia tulee jatkuvasti uusia ja niiden täysimittainen hyödyntäminen on usein yrityksille haastavaa.

Puuttuuko yritykseltäsi some-osaaminen? Onko uusien alustojen opettelu turhauttavaa tai aikaa vievää? Jos vastasit edes toiseen myöntävästi niin hoidetaan homma pois mielestä! Rakennetaan yrityksellesi siistit some-sivustot ja pysyt mukana vauhdissa.

Hakukone-optimointi

Hakusana on sana, joka syötetään hakukoneeseen, joista tunnetuin on Google.  Hakukone tarjoaa listan verkkosivuista, joiden sisältö vastaa syöttämääsi hakusanaa.

Oikeanlaisella hakukoneoptimoinnilla on mahdollisuus nostaa ja ohjata liikennettä verkkosivuillesi. Toimivalla hakukoneoptimoinnilla parannat yrityksesi löydettävyyttä hakukoneissa kun taas ilman järkevää hakukonemarkkinointia tai -optimointia verkkosivullesi on huomattavasti hankalampi löytää.

Hakukoneoptimoinnilla saat merkittävää kilpailuetua liiketoimintaasi tai kurottua muiden kilpailijoiden etumatkaa umpeen. Saat lisää potentiaalisia asiakkaita, joka näkyy varmasti myös yrityksesi tuloksessa. Aloitetaanko heti?